Transcontinental Race

La Transcontinental Race (TCR) és una cursa de ciclisme d'ultra distància anual, autosuficient i a tota Europa. És una de les curses d'ultra-resistència més dures del món. El recorregut i la distància varia per a cada edició entre uns 3.200 i 4.200 km, i els guanyadors solen trigar entre 7 i 10 dies. L'interès per la cursa va créixer ràpidament de 30 persones que van començar la primera edició de la cursa el 2013 a més de 1.000 persones que van sol·licitar una plaça a la quarta edició el 2016, 350 de les quals van tenir èxit; des de llavors, aquestes xifres s'han mantingut raonablement estables.

No és una cursa per etapes, el rellotge no s'atura mai des del moment en què els corredors surten de la sortida fins al moment en què arriben a l'arribada, per tant, és una llarga contrarellotge individual. Per tant, els pilots han de triar estratègicament quant de temps dedicar a muntar, descansar i reposar cada dia. Ser autosuficient o sense suport significa que no es permet ...Llegeix més

No és una cursa per etapes, el rellotge no s'atura mai des del moment en què els corredors surten de la sortida fins al moment en què arriben a l'arribada, per tant, és una llarga contrarellotge individual. Per tant, els pilots han de triar estratègicament quant de temps dedicar a muntar, descansar i reposar cada dia. Ser autosuficient o sense suport significa que no es permet el drafting, no està permès rebre cap tipus de suport d'altres corredors, ni tampoc d'amics o familiars; tots els aliments, allotjament, reparacions, etc., s'han d'adquirir de fonts comercials.

657892431Feu clic/toqueu aquesta seqüència: 9112
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Google street view

On puc dormir a prop de Transcontinental Race ?

Booking.com
539.009 visites en total, 9.233 Llocs d'interès, 405 Destinacions, 17 visites avui.